"För sån é jag! - en (h)ärligare blogg?"

Bloggen och arbetet kring den sker mestadels på mitt kontor i vårt strandhus här i Mellbystrand. Förutom skrivandet arrangerar jag event och mässor av olika slag, föreläser, skriver krönikor, designar och säljer tavlor med (h)ärligare budskap i min webshop samt åker på spännade uppdrag.

Jag var en "sån"...som aldrig skulle skaffa Facebook. Det var ju bara löjligt. Men nu sitter jag här och uppdaterar alla jag känner (och folk jag kände för 15 år sedan) om hur många koppar kaffe jag dricker, vilket choklad jag är sugen på och hur jävla trist jag tycker det är att betala räkningar. Till vilken nytta? Absolut INGEN. Men det är ändå ganska skönt med lite "Heja-Malin-rop" när jag ska ta fram dammsugaren och lite "Fan-vad-bra-du-är-Malin!" när jag fixat alla rätt på en tenta. Det är lite dåligt med "Heja-Malin-rop" sen mamma dog. Jag är gift med en riktig Facebook-vägrare, vilket är lite komiskt med tanke på att han innerst inne är en liten "datanörd". Men ja, han säger något om "privatliv"...bla bla bla...

Jag är ju själv inte så mycket för privatliv så jag hoppade på ytterligare en "töntig trend" - jag skaffade en blogg! Jag skriver om livet som småbarnsförälder på ett öppet och ärligt sätt - med humor och framför allt självdistans. Så ja...VARNING där ute i cyberspace!? Här har ni en bloggare med en jäkla massa kli i fingrarna...utan känsla för finess och dessutom med en oerhörd lust att sänka nivån så mycket det bara går här ute bland alla seriösa "fredagsmys-bloggare"! Jag förfinar inget - jag säger som det är. För sån é jag!


//Meekatt (=mitt gamla MIRC-namn ifrån 1995, still going strong!)

www.meekatt.com